مشاوره حقوقی رایگان - ادعای واریز وجه به حساب دیگری و گرفتن حکم به صورت غیابی از شورای حل اختلاف و صدور اجراییه

با سلام طرف به من بدهکار بود مبلغ 500/000/000میلیون ریال یه بار واریز کرده بیست میلیون تومان یه بار دیگه بیست میلیون تومان ده میلیون باقی مانده رفته در محل خودش نه در محل خوانده شکایت بیست میلیون تومان واریز اشتباهی در محل خواهان یعنی خودش رسیدگی وبه صورت غیابی اجراییه صادر شده ایا نظر بر اینکه حکم غیابی صادر شده وقطعی گشته میشه با وجود اجراییه غیابی میشه دفاعیه نوشت حکم شوری هم در استان قابل تجدید نظر نیست وشکایت هم بایستی در محل خوانده صورت می گرفت درضمن با وجود عدم صلاحیت رای صادر کنه و یک سال سپری بشه به اشتباهات شوری با وجود عدم صلاحیت چه کار میشه کرد در نهایت این حکم اشتباه باید اجرا بشود در صورت امکان به ماده قانونی نیز اشاره شود

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود ابتدا واخواهی نمایید تا بررسی شود و بعد تجدیدنظر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اول واخواهی کنید اگر رد شد تجدیدنظرهایی

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

حکم قطعی باید اجرا شود مگر با ارائه مدرک جدید اعاده دادرسی پذی فته شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید واخواهی کنید و ضمن واخواهی به عدم صلاحیت شورا آن محل هم اعتراًض کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نسبت به رای غیابی واخواهی نمایید