مشاوره حقوقی رایگان - مطالبات کارگری

با سلام در اجرای احکام اگه طبق روزنامه رسمی و ادرس استعلامی ثبت شرکت ها ابلاغیه برای شرکت ارسال بشه شرکت شناسایی نشه چکار کنیم ؟ مدیر اجرا میگه تا آدرس جدید ندی ما نمی تونیم هیچ کاری کنیم مگه آدرس ثبت شده در روزنامه آدرس قانونی شرکت و ابلاغ به آن معتبر نیست ؟ پس چرا جواب سر بالا میدن

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

منبع قابل استناد برای استعلام اسم شرکت‌های ثبت‌شده، سامانه شخصیت‌های حقوقی کشور است. نشانی اینترنتی جدید این سامانه ilenc.ssaa.ir است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

به سایت روزنامه رسمی و ثبت شرکتها مراجعه کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

به سایت روزنامه رسمی و ثبت شرکتها مراجعه فرمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

آخرین آدرس نشانی مندرج در روزنامه رسمی ملاک ابلاغ خواهد بود بر اساس همان آدرس شرکت ابلاغ قانونی گردد