مشاوره حقوقی رایگان - جلب زندانی زندان با کار توسط شاکی با وجود وثیقه

سلام در یک برگه فسخ شراکت نوشته شده بنده باید چند قسط 22 ملیونی به شخصی بدم طرف رفته در هر قسط جداگانه دادخواست داده به این شرح
20 ملیون اومل محکوم شدم در بدوی حکم قطعی شد اعسار محکوم به دادم قول شد ماهی 2 ملیون بدون پیش پرداخت
20 ملیون دومی رفت تجدید نظر و تجدید نظر تاخیر تادیه را برداشت و اعسار محکوم به دادم و نرفتم در جلسه رد شد
20 ملیون سومی نه در جلیه رفتم نه اعسار محکوم به دادم فقط اعسار هزینه دادرسی داده بودم که اونم در جلسه نرفتم
20 ملیون چهارمی هم جلسه نرفتم و اعسار ندادم
بعد جلب شدم یکسال پیش رفتم زندان بعد با وثیقه روی همه این مبالغ اومدم بیرون و زندان با کار شدم
حال در مورد 20 ملیون سومی که اعسار نداده بودم از اجرای احکام پیام اومده سه روز مهلت جهت حضور برای اجرای حکم وگرنه مرخصی لغو میشود
حال سوال اینه چگونه من وثیقه گذاشتم روی این مبلغ دوباره شاکی رفته تقاضای جلب کرده؟
سوال دوم ایا اگر اعسار بزنم دیگه نمیتونن جلبم کنن
سوال سوم اگه اعسار بزنم از طریق خدمات قضایی همون لحظه دیگه نمیتونن جلبم کنن
سوال بعدی اگه اعسار بزنم با توجه به این که روی این پرونده وثیقه هست ایا دولاره باید وثیقه بزارم
سوال بعدی تمام این رای ها در دادگاه بدوی فطعی شده فقط یکی تجدید نظر رفته که تاخیر تادیه رو برداشته چون بقیه مبالغ مربوط به یک برگه هستند نمیشه تاخیر تادیه اونارو برداشت
ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

توصیه میشود قبل از هر اقدامی برای یک نوبت درخواست مشاوره تلفنی نمایید تا جزییات بیشتر بررسی شود