مشاوره حقوقی رایگان - حق و حقوق

باسلام به همه ی وکلای عزیز..
اگه شخصی همسرش فوت کنه و دارای دو فرزند خردسال دختر و پسر و همسر داشته باشه.. که دارای خونه و ماشین باشه اموالش .. ایا پدر و مادرش میتونه بیاد اموال پسرش برداره؟ مهریه زن 250 سکه.. و چطوری حساب میشه زن میتونه تمام مهرشو بخواد ؟

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. مهریه زن مقدم بر دیگران است و تمام ان قابل مطالبه است.

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
قبل از تقسیم ارث شمامیتوانید مهریه تان را از دارایی های شوهرتان برداشت کنید

فاطمه مرادی

فاطمه مرادی :

سلام مهریه زن ابتدا باید از اموال شوهر پرداخت گردد و سپس هرچه باقی بماند به نسبت. سهم الارث تقسیم میشود

یک وکیل

سلام ابتدا دیون زوجه پرداخت میشود .بعد در صورت باقیماندن اموال تقسیم میشود

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

مهریه زن مقدم و میتواند آن را توقیف کند .