مشاوره حقوقی رایگان - تغییر شعبه حقوقی

با سلام
احتراما من دادخواست مطالبه خسارت تاخیر خودرو داشتم که بهمن ماه 1399 به جریان افتاد و تیرماه 1400در دادگاهم قاضی گفت محاسبه خسارت می بایست توسط کارشناس انجام شود . بعد از ابلاغیه و گذشت سه ماه فهمیدم کارشناس اصلا پرونده را ندیده و لایحه تعویض کارشناس دادم.کارشناس بعدی در مهلت مقرر نظر داد و هزینه کارشناسی کامل پرداخت نمودم و پس از آن با توجه به اینکه هیچ اعتراضی به نظر کارشناسی توسط شرکت خودرویی صورت نگرفته و بنظرم همه چیز روبراه بود، اما سه مرحله تاریخ رسیدگی تغییر و از دیماه به بهمن ماه و اکنون به خرداد 1401 موکول شده. متاسفانه من اعتمادم رو نسبت به این شعبه از دست دادم و فکر نمیکنم بخواهد رایی صادر کنه . برای جلسه قبل حتی لایحه نوشتم و درخواست تصمیم گیری کردم اما مجدد تاریخ رسیدگی چندماه عقب افتاد. لطفا راهنمایی کنید چکار باید بکنم؟آیا امکان تغییر شعبه وجود دارد؟

پاسخ ها :

مهدي  داودي

مهدي داودي :

با تنظیم لایحه جهت تسریع در رسیدگی از طریق ریاست شورای حل اختلاف شهرستان اقدام نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق رئیس مجتمع و تماس با حفاظت و اطلاعات قوه قضائیه پیگیری کنید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

امکان تغییر شعبه وجود ندارد و باید با مقامات ارشد مجتمع موضوع مطرح گردد