مشاوره حقوقی رایگان - تجدید نظر برای ابطال رای

سلام خدمت شما
بنده ملکیا را خریداری کردم ولی طرف مقابل برای سند زدن نیومدن و چون شرط داوری در قولنامه بود به موسسات داوری رفتم و محکوم شدن و دادخواست اجرای رای زدم و هم زمان طرف مقابل دادخواست ابطال رای زدن
و چون اجرای رای توقیف نشد بنده رای را اجرا کردم و سند را به نام خودم زدم ولی در زمانی که برای ابطال رای به دادگاه رفتیم من آنجا گفتم که ملک را فروختم الان دادگاه رای داور یا ابطال کرده و گفته چون شما ذی نفع نیستید.
و اگر شخص ثالثی که ملک را واگذار کردم بهش سند نخواد بزنه به نامش چون پسرم هستش و نمیخوام رای باطل بشه چه کاری باید انجام بدم
اعتراض نیز زدم آیا مشکل حل میشه یا نه ؟
با تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اظهارنظر مستلزم گفتگو با شماست و باید مدارک و جزییات بررسی شود. لطفا از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت اظهارنظر حقوقی نیاز به بررسی جزئیات خواهد بود

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

آرای داوری و رای داوری جهت ارائه راهکار مناسب حقوقی باید بررسی و مورد توجه قرار گرفت