مشاوره حقوقی رایگان - سوال

سلام منزلی خریدم از شخصی بصورت قولنامه در املاک. سند اصلی منزل دس پدر خانم طرف بوده ک فقط یک قولنامه دست نویس ب دامادش داده بود .موقه ای ک ایشون بمن فروخت ک بریم ثبت کنیم فهمید صاحب اصلی سند فوت شده و ثبت گفت نمیشه ک فروشنده به شما وکالت ثبتی بده ک سند به نام شما بخوره چون صاحب خونه فوت شده ورثه باید امضا کنن خلاصه ورثه هم بعد 1سال پیدا نشدن..ولی سند اصلی ساختمان ک سه طبقه هست ب نام 6نفر اصلی تو ثبت هست و هیچکدوم رازی ب خسارت و دادسرای قانونی نیستن ک سند تفکیک بشه.این وسط من میخام ببینم صحت داره ک.نمیشه اون شخص ک وکالت نامه اقرار نامه بابت نامه و همه اینارو از شخص ک فوت شده داره را ثبتی داره .بنام من خریدار بزنه یا نمیخاد بسازه.
در صورت ک موقه نوشتن قولنامه با دامادش فرصت 6 ماه قید کردم ک طرف اصلی یا ورثش.بیاره ثبت برام امضا کنن .الان دوسال شده.منمویک قولنامه املاکی

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با فوت یکی از طرفین وکالت نامه باطل می شود