مشاوره حقوقی رایگان - تفکیک خانه مشاع

باسلام و خسته نباشید.از آذ...غربی شهرستان سلماس هستمهفت سال پیش خانه ای کلنگی خریدم با سند سه دانگ.زیر بنایی صد متری ساختم.چند روز پیش رفتم شهرداری بلا مانع بگیرم.تمامی مراحل را طی کردم حال میگویند که خانه که خریدی سی و پنج سال پیش تقسیم شده تفکیک نشده باید بعد از کارشناسی وقیمت کذاری یک چهارم قیمت کارشناسی را پرداخت کنی.لطفا بخاطر خدا با راهنمایی کمکم کنیدمتشکرم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اظهارنظر مستلزم گفتگو با شماست و باید مدارک بررسی شود. لطفا از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب و احترام خدمت شما مخاطب گرامی سوالتون مبهم است، پیشنهاد میشود تماس بگیرید توضیح دهید.