مشاوره حقوقی رایگان - تخفیف مجازات کلاهبرداری

سلام اگر کسی محکوم به 5 سال کلاهبرداری بابت 125 میلیون تومان شده باشد و رای قطعی باشه امکان تخفیف حبس هست؟
آیا محکوم باید کل 5 سال در زندان باشد یا با گذراندن 1 سوم بعدش منتقل به بند کارگری و بند باز میشه؟
با اخذ رضایت شاکی امکان خرید حبس هست؟

پاسخ ها :

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

معمولا با جلب رضایت شاکی ، پرونده از طرف اجرای احکام نزد قاضی ارسال و قضات نسبت به تخفیف مجازات اقدام میکنند . با سپری شدن یک سوم از مدت نیز احتمال برخورداری از ازادی مشروط وجود دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام محکوم بعد از سپری شدن 1/3 از مدت حبس میتواند درخواست
تعلیق مجازات و آزادی مشروط را به
قاضی اجرا احکام مطرح نمایید و درخواست عفو موردی و پابند الکترونیکی را به دادیار ناظر زندان نماید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می تواند درخواست آزادی مشروط بدهد.