مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام
اگر دختری در دوران عقد با استفاده از حق حبس از همسر خود تمکین نکند و همسر محکوم به پرداخت مهریه شود و زوج درخواست تقسیط مهریه بدهد و تقسیط تایید شود (درآمد ماهیانه زوج 2میلیون تومان باشد که با این درآمد باید هم وسایل خانه برای شروع زندگی مشترک تهیه کند و هم خرجی بدهد و هم قسط مهریه بدهد)
1-طبق این شرایط مبلغ قسطی که زوج باید هرماه پرداخت کند (حدودا) چقدر خواهد بود؟
2-در این مدت(مثلا اگر 20سال زمان ببرد تا تمام اقساط تمام شوند) دختر میتواند طلاق بگیرد؟
3-در این مدت(مثلا20 سال) که دختر در خانه پدر زندگی میکند و به وظایف زناشویی خود عمل نمیکند (و دراین مدت اگر حتی تماس تلفنی با زوج نداشته باشد) نفقه به دختر تعلق میگیرد؟
4-در طول این مدت (مثلا20سال) دختر میتواند به هیچ عنوان و هيچگونه تمکین و ارتباطی با زوج نکند؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
بهتره که به صورت طلاق توافقی ازهم جداشوید طلاق به درخواست زن درصورتی است که زن به عسروحرج بیافتد زنی که به علت عذر قانونی مثلا حق حبس ازتمکین خودداری میکند می تواند درخواست نفقه هم بکند