مشاوره حقوقی رایگان - غیبت از مرخصی زندانی

سلام و خسته نباشید من مرخصی ام به پایان رسیده بود که احساس کردم سرما خورده ام تا تست کرونا بدم و جوابش را بگیرم 2یا 3روز غیبت خورده ام جواب ازمایش مثبت بود میخواستم بدونم زندان قبول می کنه جواب ازمایش را یا نه
قابل ذکر هست ازمایش گرفته شده در یکی از معتبرترین ازمایشکاه های تهران گرفته شده است با استعلام ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

فاطمه زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

بلافاصله پس از پایان مرخصی لایحه با جواب آزمایش باید ارسال کنید تا تمدید بشه

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

لایحه را با جواب آزمایش باید ارسال کنید