مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از همسایه یا صاحبخونه خودم به تهدید به مرگم وشروع به جرم .نشر اکاذیب و معاونت در جرم

میخاستم راهنماییم بفرمایید از ابتدا برای همین شکایتی باید چطور متنی بنویسم تا به دفتر خدمات قضایی ببرم.با توجه به اینکه 40 روزی میگذره .بعداز حدود4 سال مستاجرش بودن‌.نزدیک به 2 سال شده که با رشوه گرفتن از خانومی که همسرم میبوده برای همه نوع شکلی اذیت و آزار دادنم و بعداز اینکه متوجه شدم ارتباطشونرو و خاستم تا ادامه ندن ولی با این وجود به کار خودشون برای دیونه کردنم مرگم با من میکنن.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و شکایت خود را ثبت کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و شکایت خود را ثبت کنید.