مشاوره حقوقی رایگان - صیغه مرد متاهل با دختری غیر باکره

سلام
مرد متاهلی هستم که با دختری33ساله که با قول ازدواج شخصی، بکارتش رو از دست داد اشنا شدم و نزدیک2ساله که پیشنهاد شریک جنسی بودن بهم داده و منم بخاطر خیلی از مسائل رد کردم. ولی چون همکارمه این مساله رو هی مطرح میکنه.
میخوام بدونم امکان صیغه کردنش رو دارم؟
اگر همچین امکانی باشه و روزی همسرم متوجه بشه ایا جرمه و مجازات واسه من و اون دختر داره؟

ممنوم میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله برای شما ازدواج بدون اذن همسر محسوب میشود و جرم است

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .اگر صیغه باشید تنها برای این مورد که اجازه هسر اول را نداشته اید برای همسر اول فقط توکیل در طلاق پیش می اید اما اگر رابطه مخفی ونامشروع بدون صیغه محرمیت اتفاق افتد عواقب بدتری دارد به جرم رابطه نامشروع به مجازات شلاق وسوپیشینه کیفری دارد واز نظر شرعی دچار گناه کبیره می شوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر صیغه کنید از نظر قانونی و شرعی مشکلی پیش نمیاد.