مشاوره حقوقی رایگان - درست بودن نظر پزشکی قانونی و محاسبه دیه.

نامه پزشکی قانونی.
1-سیاه شدگی خلف ساق پای راست
2-کوفتگی سطح مفصلی استخوانهای ران و درشت نی پای راست در ناحیه زانو( ارش یک درصد دیه کامل)
3-پارگی رباط صلیبی-قدامی راست و کشیدگی رباط جانبی خارجی و آسیب دیدگی مینیسک های زانوی راست (ارش هفده درصد دیه کامل)
ختم پرونده.
لطفا دیه مرا محاسبه کنید.
آیادرصد های پزشکی قانونی کم و زیاد نیست؟
بیمه میتواند به این نامه پزشکی قانونی اعتراض کند؟
باتشکر از مشاوره های شما

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

مبلغ دیه کامل در ماه های عادی 210 میلیون تومان و در ماه های حرام 280 میلیون تومان می باشد که %18 در صد شما 37,800,000 تومان در ماه های عادی و 50,400,000 تومان در ماه های حرام (ذی القعده، ذی الحجه، محرم و رجب) خواهد بود.
با توجه به نوع آسیب های وارد شده و شدت و ضعف آسیب ها تعیین میزان دقیق دیه توسط پزشک انجام می شود.
بله بیمه می تواند اعتراض کند.