مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن سند

سلام بنده از روی عدم اگاهی اقدام به خرید خانه ای قولنامه ای کردم.یکسری از قولنامه ها اصلی و یکسری کپیه و در پرونده شهرداری نیز موجوده.الان برای گرفتن سند دچار مشکل شده ام چون قولنامه ها رو باید کپی برابر اصل کنم.استدعا میکنم راهنمایی کنید؟؟؟؟تکلیف بنده چی میشه؟
یکی از کارمندان ثبت میگه به هیات مربوطه که درخواست رو بررسی میکنند بستگی داره؟

پاسخ ها :

خرید ملک قولنامه ای