مشاوره حقوقی رایگان - گم شدن قولنامه

سلام من یک وانت پیکان سال 92 خریدم بنگاه دار قولنامه بهم نداده ولی وکالت تام از مالک اصلی دارم حالا زن مالک توقیف اموال گرفته منم میخوام تعویض پلاک کنم پلاک مشکل داره باید چیکار کنم بنگاه دار هم بنگاه را جمع کرده میگه من هیح مدارکی ندارم البته توقیف اموال شش ماه پیش بوده ولی کلیه مدارک ماشین را دارم و این چند سال بیمه ماشین هم بنام خودم بوده باید چیکار کنم ممنون میشم راهنما یی کنید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. شما باید ابتدا دادخواست اثبات مالکیت و اثبات وقوع بیع و الزام به تنظیم سند رسمی و الزام به فک پلاک به طرفیت فروشنده و ایادی قبلی اقامه
نمایید