مشاوره حقوقی رایگان - سوال درباره وکالت و واگذاری چک

سلام وقت بخیر دوتا سوال داشتم.در سال1392 چهار فقره چک به مبلغ پنجاه میلیون تومان که در وجه بنده هست، برگشت زدم و هم گواهی عدم پرداخت گرفتم. دوتا از چک ها رو کسی دیگه برگشت زده ینی گواهی عدم پرداخت به نام کسی دیگه هست با وجود اینکه همه چکها در وجه بنده هست. و طرفی که گواهی بنامش خورده، دوباره چک رو از طریق پشت نویسی در چک و برگه گواهی و با مهر بانک، به خودم برگردونده واگذار کرده. چون صادر کننده چک فامیل بوده تاحالا شکایت نکردم و الان میخوام حقوقی شکایت کنم.
سوال اولم: کسی که گواهی عدم پرداخت بنامش هست و چکو واگذار کرده به من، آیا برای کارهای شکایت خودش باید شکایت کنه یا خودش هم باید حضور داشته باشه یا خیر؟؟
سوال دوم: بنده به دلایلی چک هایی که در وجه من هست که خودم در سال 92 برگشت زدم، میخورم کلا برای همیشه واگذار کنم به پسرم، که پسرم طرف حساب چک باشه و هم پسرم بتونه شکایت کنه و دیگه اصلا نیازی به من نباشه در مراحل بعدی شکایت. میخوام بدونم وکالتی هست که بشه چک هارو برای همیشه از همه نظر واگذار کنم به پسرم و از دسترس خودم خارج کنم؟؟ یا فقط وکالت کاری میتونم بدم؟ ممنون

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام پشت چکها قید شود که کلیه حق و حقوق این چک و گواهی برگشت آن به.. واگذار شد و دو تا امضاء بکنید. گیرنده میتواند بدون حضور شما همه مراحل دادرسی را طی کند و مبلغ را دریافت کند