مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت آپارتمانی

با سلام وقت بخیر
در یه آپارتمان 3واحدی زندگی میکنم که مالک طبقه اول این ساختمانم و دو واحد دیگر یه مالک دیگه دارن
که از قضا داماد ایشون مدیر ساختمانن
و چون ساختمان فقط یه کنتور مشترک برق جهت برق راهرو و غیره دارد مدیر ساختمان نسبت به اعلام قبض پرداختی هیچ اقدامی نمیکنن و بدهی روی بدهی اضافه میشه
آیا میشه از نظر قانونی به عنوان مالک طبقه اول درخواست تفکیک این کنتور رو بدم؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید