مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت بیش از نیمی از ثمن معامله

سلام
بنده خانه پدری ام که بین الوارث هم بوده در سال 95 و هنوز انحصار وراثت نشده با قید گرفتن رضایت مابقی وراث ( البته شفاهی ) به خواهرم فروختم به مبلغ 70 میلیون تومان
مبلغ 30 میلیون بحساب برادرم واریز کرده که در قولنامه قید شده و در متن قولنامه هم درج شده باید تا شهریور 96 مابقی یعنی 40 تومان بقیه را بدهد که تا کنون از پرداخت سر باز زده
چگونه میتوانم قولنامه را فسخ کنم یا مبلغ را به نرخ روز بگیرم الان قیمت خانه یک میلیارد شده

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر حق فسخ در قرارداد پیش بینی نشده باشد امکان فسخ قرارداد وجود ندارد.
می توانید ثمن معامله را مطالبه کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر شرایط فسخ مهیا نباشد نمی توانیم فسخ کنید صرفا حق اخذ ثمن را دارید