مشاوره حقوقی رایگان - کامنت سیاسی

با سلام و خسته نباشید . حقیقتش بنده یا یک نفر سر موضوعی درگیری پیدا کردم و از سر خشم زیر کامنتش نوشتم همه ی مسئولین اعم از ... و ... دزد هستند و آن فرد تهدیم کرده است که با این پیام از من شکایت می کند . آیا امکان شکایت از بنده وجود دارد . بنده با این حال اکانت خود را به طور کامل پاک کردم .

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر پاک کنید و موضوع را انکار کنید مشکلی پیش نمیاد و به نظر قابل اثبات نیست.