مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک

باسلام،بنده 15سال پیش با خودروام چپ کرده بودم و به نفری که خودروام در پارکینگ ایشان بوده فروختم و وکالت دادم بروند برای تعویض پلاک،بعد از سالها جدیدا فهمیدم اون پلاک به اسم من میباشد و هیچ آدرس مدرک یا شماره ای از ایشان ندارم و ضمنا مطمئنم که خلافی هم انجام نمیدهند ولی بنده اولین سوالم این است به کجا مراجعه کنم برای تغییر مالکیت یا سوال مهم تری که دارم این است آیا میتوانم پلاک قدیمی که ندارم را با پلاک جدیدم عوض کنم چون هردو به نام بنده است،باتشکر

پاسخ ها :

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

از روی بیمه نامه ببینید چه کسی بیمه کرده و با او تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

شما باید دادخواست الزام به فک پلاک و تنظیم سند رسمی را اقامه نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست الزام به فک پلاک و تنظیم سند رسمی را اقامه نمایید