مشاوره حقوقی رایگان - سابقه جبهه بعد از قطعنامه کارت کی می دهند

باسلام بنده ف.ط 5ماه 21روز سابقه جبهه دارم سپاه میگه بعداز قطعنامه کارت ایثار نمی دهند مرا رهنمای کنید باتشکر

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

ملاک 6ماه حضور داوطلبانه در مناطق جنگی است...

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر در فاصله بین سال‌های 59تا 67 در مناطق عملیاتی و جنگی حضور داشته‌اید کارت ایثارگری صادر خواهد شد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله برای افرادی که بعد از امضا قطعنامه در مناطق جنگی بوده اند کارت ایثارگری صادر نمیشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

ملاک 6ماه حضور داوطلبانه در مناطق جنگی است