مشاوره حقوقی رایگان - طول کشیدن پروند بعداز شش سال و کسر از آمار

سلام من سال94 حادثه سر کاردیدم شصت چهل رای به نفع من صادر شد .پیمانکار سر پرونده نمیاد بعد6 سال قاضی کسر آمار داده موقت الانم یک ساله هیچ خبری از پرونده نشد نه اطلاع نه ابلاغیه ای. یعنی قانون نمیتونه یه نفر که داخل ایران زندگی میکنه بکش پای پرونده .باید چیکارکنم ممنونم

پاسخ ها :

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

جهت ارایه نظر و راهنمایی نیاز به توضیح کامل است تا مشخص شود چرا پرونده مشمول اطاله رسیدگی شده لطفا از طریق پنل با کارشناسان و وکلا مشورت نمایید