مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت و جعل سو استفاده از اعتماد از طریق کد رهگیری

با سلام و خسته نباشید
بنده مشاور املاک هستم شخصی با سو استفاده از مقام خود در اتحادیه املاک تقاضا کرد از ما که کد رهگیری خودتون رو به من اجاره دهید و ماهیانه به شما مبلغی طبق اجاره نامه میدهم ولی ایشون خیانت در امانت کردن و از کد رهگیری سو استفاده کردن و بنده طی یک ابلاغیه متوجه شدم که از کد رهگیری ما سو استفاده و کلاهبرداری شده و افرادی انتقال مال به غیر کردن و شخصی که ما توکن گواهی الکترونیکی به ایشون اجاره داده بودیم برای آنها کد زده است و برای ما الان مشکلاتی به وجود آمده است از جمله شکایت و طرح دعوا که صاحب کد رهگیری شما هستین و شما کد زده اید در حالی که روحمان هم خبردار نبوده از این قراردادها ! بنده نیز شکایتی را علیه شخصی که کد رهگیری ما را اجاره نمونده بود تنظیم کرده ام که ایشان بدون احراز هویت طرفین قرارداد ثبت میکردن حتی خارج از منطقه فعالیت صنف اتحادیه املاک ما و خیانت در امانت کردن حتی مهر و امضای بنده را نیز جعل نمودن و پایین برخی از قرارداد ها زدن و کلاهبرداری از طریق درآمد نامشروع کردن و مدارک ما برای بی گناهی موجود است از جمله اجاره نامه مدارک جعل و شاهدین.... آیا میتوان حکم محکومیت ایشان را گرفت که برای کد رهگیری هایی که زدن پاسخگو باشن ؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

سوال بسیار طولانی است و جواب طولانی و مفصل دارد از طریق مشاوره تلفنی یا حضوری اقدام کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

چرا کد رهگیری را اجاره دارید؟ این خیانت در امانت نیست. اجاره دادید‌.