مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بعلت نگرفتن دیه زیبایی

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت
کارشناسان حقوق و وکالت
بنده در سال 96 تصادف کردم و ضربه شدیدی به فک و صورتم وارد شد.به مدت یکماه در آی سیو بودم و بعد از آن عمل فک و صورت شدم
و بعد گذشت حدودا 3ماه پیگیر کارهای پزشکی قانونی شدم و فکرکنم 2بار بنده را خواستند.که آن هم با توجه به اینکه تازه از بیمارستان مرخص شده بودم و هوشیاری کامل نداشتم و نیز رباط پای راستم پاره بود و پای راستم تحت درمان آتل و فیزیوتراپی بود.با کمک دایی ام به آنجا رفتم و به مسئول مربوطه پرونده نیز تاکید کردم که سمت راست صورتم را که جراحت عمیق و بخیه دارد و همچنین دور تا دور چشم چپم کبودی و ورم دارد را حتما ضمیمه ی نامه کند حتی به ایشان گفتم که اگر میخواهید عکس هم از صورت و کبودی و ورم چشم چپم برایش چاپ کنم که فرمودند لازم نیست.
اکنون بعد از گذشت 4 سال بطور اتفاقی یک نامه که برای اون سال بود را خواندم و با احتسابی که خودم کردم و از کسی که همچین اتفاقی برايش افتاده بود فهمیدم که دیه ی زیبایی و کبودی چشم و... من را اصلا محاسبه نکرده اند.
اکنون باید چه کاری انجام دهم و امکان گرفتن دیه هست!
ممنون از محبت شما بزرگواران