مشاوره حقوقی رایگان - نحوه محاسبه اجرت المثل

باسلام خدمت وکلای دادراه بنده یه کارخونه فروختم به مبلغ 850 میلیون تومان که پس از چند ماه بدلیل اینکه وجه معامله رو پرداخت نکرد و در قرارداد فسخ پیش بینی شده بود معامله رو فسخ کردم و الان قصد دارم نسبت به اجرت المثل ایام تصرف که حدود یک سال هست، اقدام کنم و مستند میتونم ثابت کنم که خریدار در ایام تصرف از همین کارخونه مبلغ یک میلیارد نهصد میلیون تومان درامد کسب کرده. معیار و مبنای محاسبه اجرت المثل چگونه هست و اجرت المثل ایام تصرف با شرحی که بخدمتتان تقدیم کردم چگونه محاسبه میشه. از لطف همیشگی شما بینهایت تشکر میکنم

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام اجرت المثل با ارجاع به کارشناس تعیین میشود و کارشناس مستندات و اظهارات طرفین را بررسی و خودش نیز شرایط کارخانه را مدنظر قرار میدهد و با عنایت به مستنداتی که جنابعالی میفرمایید دارید این موضوع به راحتی قابل اثبات است

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
سوالتان واضح نیست
اثار فسخ از زمان اعلام فسخ است و منافع منفصل درفاصله بین عقد وفسخ متعلق به خریدار است لکن اگر بعد از فسخ هنوز کارخانه درتصرف ایشان است میتوانید ازش درخواست اجرت المثل کنید