مشاوره حقوقی رایگان - خرج فرزند پسر را کی باید بدهد؟؟

تا کی خرج فرزند پسر به عهده پدر می باشد، بااینکه ایشان زن و بچه دارد ادعا دارد باید خرج من رو پدرم بدهد،
از وقتی ازدواج کرده ناراحتی اعصاب گرفته و الان هم دیگه کار نمیکند.
به تازگی هم همسرش برایش حکم محجوریت گرفته و خودش را قیمش کرده.
و دائم درخواست کمک مالی از خانواده پدر دارد
آیا وظیفه پدر است که خرج زن و فرزندش و نوه اش را بدهد. اگر بله است تا کی باید اینطوری باشد؟
درصورت فوت پدر چگونه است؟؟
آیا می تواند ادعای کمک خرجی کند؟؟ از کی؟
ممنون

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

اگر فرزندتان محشور باشد خرج زن و بچه را باید پرداخت کند در غیر این صورت خیر.