مشاوره حقوقی رایگان - تخلف در تغییر انباری مربوط به ساختمان است یا خود واحد متخلف؟؟

با سلام
بنده یک واحد آپارتمانی از ساختمان 6واحدی خریداری کرده ام که در سند آن انباری به متراژ 39 ذکر شده و محصور در اختیار من بود حال دیوار جلویی انباری که رو به خیابان بود رو تخریب و تبدیل به تجاری نمودم اکنون این سوال مطرح است که تخلف من مربوط به واحد خودم میباشد یا مربوط به کل ساختمان؟؟؟ و اینکه اگر واحدی به غیر از واحد من به فروش رفت مشکل استعلام شهرداری خواهند داشت یا خیر؟؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
چون دیوار مشاعات را تخریب و تغییر داده اید مربوط به کل ساختمان می شود