مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن طلب

باسلام حدودبرج 8سال99یک دانگ از زمینهای کشاورزی را به یک نفر فروختیم به مبلغ315میلیون و لی مبلغ15میلیون راازایشان دریافت نکردیم تا جهت لایروبی چاه
اب اقدام کند ولی تا الان اقدامی نشده ودرقولنامه هم قید شده که مبلغ بابت لایروبی چاه است که از سهم ماپرداخت میشود الان بعد از چندین ماه برای لایروبی اقدام شدده وایشان همان مبلغ را در سهم مادرنظرگرفته اند چطوری میتوانیم ثابت کنیم که ارزش 15میلیون سال قبل با الان متفاوت هست و راهکار چیه؟

پاسخ ها :

سجاد امیرحسنی

جناب آقای سجاد امیرحسنی :

با سلام
شما در همان زمان می بایست دادخواست الزام به انجام تعهد مطرح می نمودید. چنانچه در مبایعه نامه تاریخ انجام تعهد تعیین شده و وجه التزامی در نظر گرفته شده دادخواست مطالبه وجه التزام و خسارت ناشی از عدم انجام تعهد ارائه نمایید.