مشاوره حقوقی رایگان - عدم واریز چک؟؟

با سلام بنده چندماه پیش ماشینی فروختم که خریدار چک داد بهم و الان چک برگشت خورده خریدار هم اصلا معلوم نیست کجاست و ماشین الان نمایشگاست البته من سند نزدم و فقط قولنامه نوشتیم الان چجوری میتونم ماشینو برگردونم؟؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اکر شرط فسخ وجود داشته باشد میتوانید فسخ کنید در غیر اینصورت چک را به اجرا گذاسته وخودرو را توقیف نمایید

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

اطهارنامه فسخ بدهید و دادخواست تنفیذ فسخ به دادگاه. برای مشاوره بیشتر تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر حق فسخ داشته دارید می توانید معامله را فسخ کنید
در غیر اینصورت باید توافقی معامله را فسخ کنید و یا می توانید وجه چک را مطالبه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اگر حق فسخ داشته دارید می توانید معامله را فسخ کنید.

پدرام صادقیه

پدرام صادقیه :

سلام با ملاحظه مبایعه نامه تحت شرایطی امکان فسخ معامله وجود دارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای فسخ قرارداد بیع ، باید شرط فسخ در قرار داد شرط شده باشد یا اگر ثمن معامله کلا پرداخت نشده باشد بیع قابل فسخ است یا

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخواست فسخ معامله و استرداد خودرو دهید