مشاوره حقوقی رایگان - حق انتفاع برای احداث شبکه اختصاصی آب و برق

یک باغ در شهرستان داریم که قبلاً مسیر مالرو داشته و بعد چندتا کشاورزان بصورت خودجوش و همیاری زمین خود را داده اند و مسیر را برای تردد تراکتور و ماشین تعریض کرده اند.
اکنون برای انشعاب آب و برق لازم است از این مسیر حفاری کنم ولی یکی از کسانی که زمین هبه کرده و در عوض شهرداری آنرا با لودر تعریض کرده اجازه نمی دهد حفاری کنم.
آیا این جاده مزارع کشاورزان عمومی است و من میتوانم حفاری کنم؟؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بستگی به نوع قرار داد واگذاری زمین دارد