مشاوره حقوقی رایگان - ترخیص خودروی متوفی

باسلام وخسته نباشید خدمت عوامل عزیز
بنده حدود14ماه پیش پدرم فوت شود همه خرج و مخارج بیمارستان و کفن و دفن و مراسمات و سنگ قبر من بعهده گرفتم فاکتور تمام خرجکردارو دارم
پدرم یه پراید مدل 90 داشت که همه اعضای خانواده گفتنداین ماشین رو حداقل بعنوان خرج کردن بردار بجز برادر بزرگم که بعلت دشمنی با پدرم حتی یکبارم سرقبرپدرش نیامد خودرو پراید حدود6ماه پیش توقیف شد که همان برادر بزرگم شکایت کرده بود که تقسیم اموال نشده همه مدارک پدرم با مدارک خودرو دسته من است احضارورثه هم گرفتم حالا به کجا مراجعه کنم برای آزادی ماشین آیا برادر بزرگ حتما باید حضور داشته باشند یا خودم با ارائه مدارک و گواهی احضار ورثه میتونم درخواست رفع توقیف دهم خواهشاً ممنون میشم من رو راهنمایی کنید تشکر از محبت شمابزرگواران

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید برادر بزرگ نیز رضایت داشته باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله برای رفع توقیف خودرو ،
شما باید از همه ورثه وکالت نامه
داشته باشید یا دادخواست تقسیم ترکه را مطرح نمایید و