مشاوره حقوقی رایگان - ملکی

سلام.بنده درسال 92یک ملک با وام خواهر زنم خریدم.سند بنام ایشان زده شد.همسربنده یک ماه قبل از خرید منزل یک وکالت بلا عزل ازخواهرش برای خرید هر نوع ملکی دریافت کرد حتی درمبایعه نامه هم به جای خواهرش امضا واثر انگشت زد.سه سال پیش همسرم طلاق گرفت ورفت حالا خواهر ایشان تقاضای خلع ید ملک مذکور را نموده واز دادگاه حکم تخلیه گرفته.آیا میشود دادخواست فرار از رجوع به هبه دادچون زنم وکالت داره ولی چون سند بنام خواهرش هست ایشان رافرستاده جلو.ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات شما به نظر کاری نمیشه کرد

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
سند بنام خواهر ووکالت بنام خواهر دیگر ...شما سمتی وکالتنامه و مبایعه نامه ندارید و فقط به پولتون میتونید رجوع کنید