مشاوره حقوقی رایگان - حق بیمه

باعرض سلام
بنده از سال 1382 تا سال 1400یعنی 18سال شاگرد مغازه بودم .5سال اول هیچ بیمه ای برام نریختن سال 87 برای من رفتن بیمه باربران انفرادی گرفتن و نزدیک یک سال پرداخت کردن بعد از اون گفتن که میبریم روی حقوق و خودت پرداخت کن که تا سال 1398 به همین منوال گذشت که بیمه از طرف دولت به خاطر نا مربوط بودن شغل من و باربری قطع شد .من به کار فرما گفتم که بیمه خودش بشم اما قبول نکرد .این دوسال اختیاری پرداخت کردم ولی پولش رو جداگانه کار فرما پرداخت کرد .الان 5 ماهه بیکارم و هیچ شغلی ندارم بیمه بیکاری هم به من گفتن که تعلق نمیگیره
لطفا یه راهنمایی بکنید که من چه جوری حقم رو بگیرم عیدی بهم دادن برابر حقوق .سنوات هیچ .

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید از طریق اداره کار علیه کارفرمای خود اقدام کنید