مشاوره حقوقی رایگان - دوربین مدار بسته در مشاعات

با سلام
بنده به دلیل مزاحمتهای زیاد همسایه ها قصد دارم جلوی در اپارتمانم و قسمت پارکینگ که مشاع هست برای ماشینم دوربین بگذارم، از انجاییکه همسایه ها سر پارکینگ بارها با من نزاع کرده اند و با شهادت دروغ بنده را متهم کرده اند( که بابت شهادت دروغ شکایت کردم و پرونده در حال بررسی است) و اخیرا هم با شکایتهای واهی مدام من را به دادسرا میکشانند و منع تعقیب خوردم، و در اپارتمانم را به قصد ترساندن با کلید باز کرده اند و وارد منزلم شدند و خانه را به هم ریختند و قفل در ماشینم را باز کرده اند ( مدرک ندارم برای شکایت) میتوانم با استناد به ازار و اذیت انها و دزدی از منزلم بدون اطلاعشان دوربین نصب کنم؟ و ایا میتوانند مانع نصب شوند با توجه به مواردی که گفتم؟

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

هر گونه تصرف در مشاعات مستلزم اخذ اجازه از کلیه مالکین است.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیر شما حق نصب دوربین بدون اجازه اکثریت. مالکین را نخواهید داشت