مشاوره حقوقی رایگان - پارگی رباط و مینیسک

سلام وقت بخیر.
بنده شاغل رسمی ناجا هستم و در حین تست عملیاتی از ناحیه زانو دچار آسیب شدید پارگی مینیسک و رباطacl شدم و جراحی هم کردم و تمام مدارک هم تکمیله اعم از (گزارش حادثه و مدارک پزشکی و...) ولی زانوم مثل اول نیست حتی پله راه رفتن ساده و دویدن هم‌ مشکل دارم با توجه به اینکه کارم رزمی و سنگینه چکار کنم الان یگان هم بهم اجازه کمیسیون درصد سلامت نمیده جهت معاف از رزم بهم میگن چیز خاصی نیست الان چکار کنم؟ تمام مدارک هم موجوده

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

موضوع شما باید در کمیسیون مربوطه بررسی گردد تا در خصوص وضعیت جسمی شما اتخاذ تصمیم شود در غیر این صورت می‌توانیم الزام یگان را به تشکیل کمیسیون مربوطه از طریق دیوان عدالت اداری خواستار شوید