مشاوره حقوقی رایگان - خانه پدری من سال 1355تو یه روستا خونه ساخته

سلام خسته نباشین پدر مرحوم من سال 1355در روستا خانه ای ساخته است که با خانه مالک دومتر فاصله داره مالک زمین امسال فوت کرده یک ما پیش پسر مالک آمده میگه زمینی که بابا فروخته 500متر اضافه شما ساخت کردین مالک هیچ گونه سندی به ما نداده الا یک سند دست پسر مالک هست که امضای خریدار توش نیست نوشته 400متر زمین فروخته شده به فعلانی که پدر من هست پول شو هم نقدبه پول محمد رضا شاه آریا مهر تحویل داده است الا ادعا می‌کنه زمین شما باید 400متر باشه تا پدرش بود هیچ گونه صحبتی نبود حالا آمد شکایت کرد دادگاه به ما گفت یا سند بیارین یا قسم بخورین یا شاهد بیارین در ضمن از سال 55تا حالا این خونه هیچ تغییر نکرده همون گونه که ساخت بود هنوز دست نخورده ممنونم راهنمایی کنن

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام پاسخ دقیق به مسئله‌ی جنابعالی مستلزم بررسی مدارک مربوط است

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .باید در مقام دفاع به ادله اثبات دعوا استناد کنید شما هیچ مدرکی بابت خرید زمین بابت اینکه چه مساحتی بوده ندارید لذا به شهادت شهود یا قسم متوسل شوید...