مشاوره حقوقی رایگان - قیومیت محجور

سلام من پدر و مادرم از دست دادم یک خواهر معلول ذهنی و جسمی دارم که 2سال هست برادرم قیمتش تز دادگاه گرفتن ولی جدیدا خواهرم نمیخوان پیش ایشون باشن و میگن همسر برادرم اذیتش میکنه ایا من که خانوم هستم و مجرد میتونم قیمش بشم؟ وبرای یک کار نیاز به چ کاری هست؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر قیم نامه در این خصوص صادر شده است می توانید نسبت به عزل قیم قبلی درخواست و نصب قیم جدید از طریق اداره سرپرستی اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله و شما باید در دفتر خدمات
قضایی ، درخواست تغییر قیم را مطرح نمایید