مشاوره حقوقی رایگان - شهر تشکیل دادگاه

سلام علیکم بنده در شهری تصادف جزئی کردم و مقصر بودم و کروکی کشیده شدو با مراجعه به بیمه خسارت پرداخت شد حال طرف بعد تعمیر زنگ زده میگه 20 میلیون هزینه ی افت میشه و تهدید میکنه که کارشناس و قاضی آشناست و هرچی اون بگه می نویسن میخوام ببینم منکه آدرسم در سامانه ی ثنا شهر دیگری که ساکنش هستم برای شکایت از شهر بنده باید اقدام کنه یا از شهری که تصادف اتفاق افتاده؟ اگر آدرس قبلیم شهر مورد تصادف باشه چی؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر کیفری اقدام میکنید باید در شهر محل وقوع حادثه باید طرح شکایت کنید . اما اگر دادخواست حقوقی میدهید به آدرس خوانده باشد . اگر باز هم مشکلی بود از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای تامین دلیل می‌تونه شهر خودش دادخواست تامین دلیل ولی برای طرح دعوا حتما باید شهر شما طرح دعوا کنه

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام ربطی به آدرس نداره ...دادگاه شهر محل وقوع تصادف صالح به رسیدگیه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام دادگاه شهر محل وقوع تصادف صالح به رسیدگی می باشد