مشاوره حقوقی رایگان - وام ازدواج

سلام بنده وام ازدواج خریدم ضامنشم خودم شدم طرف پول وام رابرداشت کرده جواب تلفن من روهم نمیده قرارداد نوشتیم ولی فروشنده قراربوده فرداش بیادامضاکنه دیگه نیامده جوابگوهم نیست من الان چکارکنم چک ضمانت به بانک دادم وبرگه های ضامن راهم امضاکردم لطفاراهنمایی کنید

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

با توجه به اینکه قرارداد شما از طرف ایشان امضانشده لذا نمی توانید ادعای خودرا مبنی بر خرید اثبات نمایید وبعنوان ضامن مجبور هستید اقساط وام را بپردازید سپس پس از دریافت تاییدیه بانک علیه وام گیرنده دادخواست دهید...

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

متاسفانه کارتون غیر قانونی بوده و میلما بانک جوابگو نخواهد بود ولی تحت شرایطی ممکن‌است بتوانید کلاهبرداری شکایت نمایید.از طریق مشاوره ی تلفنی یا حضوری اقدام فرمایید تا مدارک شما بررسی گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما باید از وام گیرنده بابت ضمانت اینکه مبلغ رو به حساب شما بریزه چک یا سفته می گرفتی