مشاوره حقوقی رایگان - دادن حق صلح به شریک در خرید یک ملک و فروش ملک توسط شریک و عدم پرداخت وجه به موکل

با سلام .
قطعه زمینی به صورت مشارکتی توسط چهار نفر به صورت قدر سهم مساوی خریداری شده و برای انجام امور اداری و فروش مجدد احتمالی ملک سه عضو به یکی از شرکا وکالت کاری و صلح داده اند که وکیل ( که یکی از شرکا می باشد ) پس از مدتی سهم دو نفر از شرکا را بدون اطلاع شریک سوم خریداری نموده و بدون اطلاع شریک سوم ملک را با وکالت نامه ای که قبلا داشته اقدام به تهاتر با ملک دیگری می نماید . نحوه اقدام شکایت برای ایشان و احقاق حق به چه روشی خواهد بود .
با تشکر

پاسخ ها :

ملک