مشاوره حقوقی رایگان - دعوای ملکی

سلام وقت بخیر بنده ملکی از پدرم خریدم ک ایشان بدون اجازه من 2500متر ان را فروخته بعد ک‌من فهمیدم کسی ک ملک را خریده 2500متر را بقیه ملک من هم بلوک چذاشته .من رفتم سر زمین ریختن سرمون هم اونا شکایت کردن ضرب و جرح و تخریب هم ما .اونا مارو زده بودن ولی قاضی ب هر دو طرفمون منع تعقیب داد برای ضرب و جرح .اما من هم شکایت تخریب و تصرف عدوانی داشتم ک صلاحیت نداشتن و فرستادن دادگاه ایا من چجوری باید اثبات کنم ک اون فرد تو ملک من بلوک گذاشته ایا همین دعوایی ک سر زمین شده و من منع تعقیب خردم و نتونستن محکومم کنن امام ثابت شد ک سر زمینم ریختن سرم میتونه ثابت کنه تخریب و تصرف عدوانی اون شخصو؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
با شهادت شهود یا تامین دلیل باید اثبات می کردید یا استشهادیه محلی

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه موضوع به کارشناسی ارجاع میده