مشاوره حقوقی رایگان - سوال حقوقی و مطرح شده در دادگاه

سلام . سروران گرامی . من پرونده ملکی در دادگاه داشتم فقط بدلیل رای وحدت رویه چک برگشتی به حقم نرسیدم . مجبور به شکایت به عنوان ثالث شدم که در ان قاضی به جای فسخ کلمه انفساخ ذکر کرده . باتوجه به طرح ان در تجدیدنظر قاضی میگوید چون شاکی و متشاکی با هم همنظر شدن شکایت رد میگردد. هرچه میگوییم در رای شما کلمه انفساخ باعث تلف مال من شده نمیپذیرد . عزیزان چه کنم که اخرین دفاع هست؟؟؟؟

پاسخ ها :

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

توضیحات شما بسبار کلی و مبهم است جهت اژهار نظر دقیق نیاز به بررسی متن دادخواست اولیه و تجدیدنظرخواهی و احکام صادره است