مشاوره حقوقی رایگان - سلام من سر ساختمان مشغول به کار بودم که یک اتفاق افتاد میخوام بدانم از کارفرما شکایت بکنم یا نه

من چند روز پیش یک کارفرما مشغول به دیوار چینی بودم در ضمن روز مزد بودم با شاگردم، که یک نیسان بار حلب برای ساختمان آورد و کارفرما به من گفت بیاین پایین کمک کنید تا بار خالی کنیم آمدیم بار خالی میکردیم که حلب دو تا تاندم انگشت شصت منو برید کارفرما با ماشین خودش با شاگردم من را به بیمارستان بردنند من که هوش نبودم شاگردم گفته بود از این نیسانیه شکایت کنیم چطوره ، کارفرما گفته بود اگر می خواهید شکایت کنی هم باید از من شکایت کنید حالا چه شکایت بکنی چه نکنی من خرجش را میدم که از جیبش نخورد و ساختمانم هم بیمه است خودم دنبال بیمه اش میرم درست میکنم ومن هم شکایت نکردم الان 15روز گذشته که کلن یک میلیون تومان داده والان هم میگه دبه کرده میگه این پول هم من معرفتی و قرضی به شما دادم که بعداً پس بدهی ، به نظر شما من برای اینکه خرجم را نمی‌دهد و از جیبم می‌خورم شکایت کنم یا اینکه نه ،خواهشمندم راهنمایی بفرمایید. با تشکر،

پاسخ ها :

شکایت از کارفرما بابت حادثه کاری حادثه کاری