مشاوره حقوقی رایگان - اثبات جعل قولنامه

سلام برادرم یه سری قولنامه از پدرم اخذ نموده که امضاء و اثر انگشت پدرم در زیر انها هست و 7 نفر شاهد انها را امضا نموده اند . حال اینکه خود برادرم انها را امضا نکرده و از شهودی که امضا انها در قولنامه ها هست پرسیدم که ایا شما اینها را امضا نمودین شهود جواب دادن نه ما همچین اسنادی را امضا نکردیم . چطور میتوانم جعلیت این اسناد را ثابت کنم و این که امضا واثر انگشت پدرم توسط تشخیص هویت قبلا تایید شده .
ایا قولنامه عادی که امضا خریدار نباشد و امضا شهود هم جعل باشد این معامله باطل هست یا به قوت خودش باقی میماند؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر جهت اعتبار صاونونی دو شاهد لازم است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ممکن است برگ سفید امضا بوده باشد و بعدا تکمیل شده باشد و شما
باید شکایت جعل و استفاده از سند مجعول را مطرح نمایید و

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بدون امضا انتقال دهنده بی اعتبار است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر امضای فروشنده در ذیل مبایعه نامه اصالت داشته باشد و صرفا امضایش شهود ذیل ان مخدوش باشدشهود خود می توانند به عنوان جعل امضا شکایت نمایند