مشاوره حقوقی رایگان - استعفای اعضای هیئت مدیره

سلام با استعفای چند نفر از هیئت مدیره بایستی مجددا انتخابات برگزار گردد؟ و آیا هیئت مدیره ای که در جلسه نهایی فقط با حضور خودشان و 4 نفر دیگر از یک مجتمع تجاری 250 واحد انتخاب میشوند قانونی است؟ آیا اینکه مالکین آن را وتو کرده باشند اما مکتوب نباشد میشود صورتجلسه ای با امضای اکثریت جمع کرد و آن انتخابات را کنسل نمود؟ سپاسگذارم

پاسخ ها :

حدیثه علیمی

سرکار خانم حدیثه علیمی :

با سلام.
شما در مورد هیئت مدیره شرکت سوال پرسیدید؟ اگر بله، چه نوع شرکتی؟ متاسفانه سوال شما مبهم است