مشاوره حقوقی رایگان - کارت بازرگانی

سلام بنام بنده کارت بازرگانی گرفتن ..مالیات برام اومده .من چکار میتوانم بکنم.توان پرداخ ندارم اصلا .حسابم مسدود کردن . یارانه و سهام عدالت من بلا تکلیفه نمیدونم چکار کنم لطفا راهنماییم کنید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

افرادی که تحت عنوان اشخاص حقیقی یا حقوقی کارت بازرگانی خود را در اختیار دیگران قرار میدهند باید مالیات بر ارزش افزوده ، مالیت بر درآمده عوارض و مالیاتهای استفاده از کارت بازرگانی و ارزش افزوده فصلی را پرداخت کنند و هر سال اظهارنامه مالیاتی را به اداره مالیاتی و در صورت عدم پرداخت و بدهی مالیاتی حسابهای دارنده کارت بازرگانی مسدود و ممنوع الخروج میشوند. لذا عمل شما جرم وقابل تعقیب خواهید بود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید پیگیری کنید و از کسی که این کار را کرده می توانید شکایت کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با توجه به توضیحات شما ، جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به اخذ توضیحات بیشتر و گفتگو خواهد بود