مشاوره حقوقی رایگان - خرید خانه بدون کنتور گاز

با سلام من خانه ای معامله کردم که کنتور گاز نداشته و 10سال بود که صاحب خانه یکسره بدونه کنتور از گاز استفاده میکرد و وقتی معامله کردیم خانه را قرار شد کنتور گاز را ببندد و وصل کند و نکرده و معامله تمام شده الان من الان چیکار کنم که بتونم از این آقا را مقصر اعلام کنم یا شکایت کنم از ایشون درست میشه ممنون اگه جوابه منو بدید

پاسخ ها :

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام ابتدا اضهارنامه ای تنظیم نمایید و در آن قید کنید که تا زمان خرید من فاقد کنتور بوده و سریعا برای خرید کنتر اقدام نمایید در غیر اینصورت شکایت میکنم تا یکماه بعد شکایت کنی به استناد قولنامه و اظهارنامخ