مشاوره حقوقی رایگان - حق طلاق

با سلام بنده به دلیل مشکلات عدیده مهریه خودم را اجرا گذاشتم و سند خونه و ماشین همسرم به توقیف درآمده
حال همسرم میگن بیا توافقی جدابشیم من حق طلاق خواستم و مبلغ 50میلیون تومان پول که بابت بدهی ها برای من باقی گذاشته
او اصرار داره حق طلاق دفترخانه بهت میدم ولی برو سند خونه و ماشین را از بازداشت دربیار
حالا من برای اینکه حق طلاق را بگیرم باید در دفترخانه به چه نکاتی حواسم باشه
میخوام طوری باشه که بتونم راحت طلاق بگیرم در روندش نگن نیازه مجدد همسرم باشه
یه طوری که بدونم جای هیچ نگرانی نیست که به مشکل بخورم

پاسخ ها :

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. با حضور در محضر ایشان وکالت در اجرای طلاق را یه شما بدهند. وکالت بلاعزل در طلای را به شما بدهند و بدون شرط از طرف ایشان.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دفترخانه ها معمولا همه موارد را ذکر می کنند