مشاوره حقوقی رایگان - سوال سهمیه جانبازی برای استخدامی و کنکور

سلام ممنونم میشم پاسخ بدین زندگیم به این بستگی دارد. لطفا حتما تا آخر بخونین.

میخواهم برای استخدامی شرکت کنم و هم بعد آن کنکور سراسری.
آزمون استخدامی برای ماده 28 آموزش و پرورش است. و بعد آن برای سال بعد میخوام کنکور سراسری بدهم.

سوال من این است، اگر من آزمون استخدامی را دادم و از سهمیه‌ام هم استفاده کردم(نمیدانم سهمیه در آزمون استخدامی میشود استفاده کرد یا خیر) و قبول هم شدم، آیا میتوانم در کنکور سال بعد(یا سال‌های بعد) برای ادامه تحصیل هم از سهمیه‌ی پدرم استفاده کنم و یا خیر؟ چون سنیده‌ام یک بار میشود از سهمیه‌ها استفاده کرد.

نکته تکمیلی: لازم به ذکر هست پدرم هم جانباز پنج درصد هست و هم بیست و سه ماه حضور در جبهه داره.

می‌شود برای استخدامی از ایثارگری پدرم و برای کنکور از جانبازی پدرم استفاده کنم؟؟ یعنی جداجدا... چون جانبازی و ایثارگری فرق دارن دیگه. درسته؟

و سوال آخر.
اگر یک بار میشود از سهمیه استفاده کرد، میشود برای استخدامی جانبازی را بنویسم و برای کنکور حضور پدرم در جبهه را؟؟؟ یا برعکس.ه از هر دو استفاده کنم.

پاسخ ها :

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. سوال حقوقی تیست. اما طبق اطلاعات اینجانب سهمیه ایثارگری و جانبازی یکی است و و فقط تحت یکعنوان شما میتوانید استفاده نمایید. برای کنکور در صورت پذیرش دوره روزانه شانس استفاده از سهمیه درمراحل بعد را از دست واهید اما دوره شبانه در صورت عدم پذیرش یک شانس دیگر خواهید داشت.. ضمن اینکه دوره تحصیل جدای از دوره استخدام است